Vill bo på Easystreet, aldrig riskera nåt, aldrig växa upp.

Ja, så fullt upp har jag haft att jag inte har hunnit dela med mig av mina företaganden till er.
Vi hade fest i fredags hemma i lägenheten. Det var riktigt kul! Ja, hela kvällen i sin helhet var faktiskt riktigt trevlig. Det finns sinte så mycket mer att säga om det.

Igår var jag ute med Malin och Alvin och åt lunch. Han har blivit så stor, gudmors lilla skräp! Jag tror att jag ska låna honom snart och gå ut och milfa lite på stan, för det är ganska sjukt hur dn lille gynnaren drar åt sig uppmärksamhet genom att bara flina, peka och göra gutturala utlåtanden.
Sedan gick jag hem till en lägenhet som luktade testosteron och svettig frustration, skapade av tre killar (21 år gamla) som sitter och spelar WoW. Jag klarade inte av det speciellt länge, så jag slängde ihop en kycklingsallad och åkte hem till Vika. Sedan åkte jag till Hedemora och buggad. Yay!

Idag så var det först tänkt att jag skulle åka til Skultuna och bugga, men det går nog inte, eftersom jag har skola imorgon. Så jag går på bio med mamma istället och tittar på "It's complicated"!

Nu ska jag äta lunch. Sedan ska jag hem och sparka liv i Oskar så att vi kan tokstäda lägenheten!!

Bye!

Välsignelsen, talet och dagen

När jag går in på YouTube så står det "Klipp som rekomenderas för dig".
På något sätt så känns det som en personlighetsgaranti, youtube tycker att jag borde se det, för de vet vad jag gillar.
Egentligen vet jag att det bara baserar sig på slumpmässigt framtagna klipp som matchar det jag tidigare sökt på. Ändå så får det mig att känna mig unik, peronligt bemött och väldigt nöjd. Detta vittnar om min - och säkert många andras - belåtenhet över att det finns något som berättar vem jag är, vilka vi  är. Youtube vet vem jag är. Det är därför vi inte nöjer oss med att göra ETT personlighetstest, vi vill ha fler bevis, mer bekräftelse. Ja, se vi människor - vi människor.

Idag har jag skrivit ett tal som handlar om vikten av kritiskt ifrågsättande av sina egna åsikter. Jag är nöjd.

Jag har blivit välsignad idag också. Av en frälsningssoldat utanför Hemköp. Det kostade fyra kronor, och jag fick en vädjan om att gud skulle välsigna mig. Jag brukar lägga några kronor till frälsningsarmén när jag ser dem, det brukar oftast vara samma gubbe som håller i bössan. En gammal, väderbiten man med en enorm blåröd näsa. Jag skulle kunna lägga mina pengar i bössan och gå. Men jag väntar alltid några extra sekunder på att han ska säga de där orden.

"Tack tack. Gud välsigne dig."

God natt!


Diem perdidi

Göran Zachrisson lär ha sagt att "Det är när det går långsamt som man förlorar sekunder!"

Den här dagen har varit lååång, men jag tror inte att jag förlorat fler sekunder, minuter, timmar än jag brukar!
Tvärtom så har jag grävt fram tid som jag inte trodde fanns. Jag och Oskar har gjort ett pluggschema som vi ska följa när vi har hemstudier. Eftersom båda är ungefär lika självdiciplinerade som...Ja, vi är väldigt odisciplinerade... Så nu har vi ett schema med inplanerade raster, och lunch. Tråkigt? Ibland, men väldigt effektivt!

Vi fick en ny diskbänk idag. Så nu ska jag skvätta med liv och lust när jag diskar, utan att oroa mig för fuktskador! Lyx!

Jag var också på mitt första mötepå Al-Anon idag. En stödgrupp för anhöriga till missbrukare, det var väldigt lörorikt och jag tror att jag kommer ha mycket nytta av att gå dit i tolv veckor framöver. Att sitta där och höra henne prata om vanliga beteenden hos medberoende, och känna att jag kan identifiera mig med så många beskrivningar känns väldigt stort! Inte på ett negativt sett, nej jag ser det inte som ett nederlag att jag visar typiska tecken på medberoende. Jag ser det snarare som en oerhörd lättnad att veta att vissa egenskaper som jag upptäckt hos mig själv kan spåras tillbaka till ett medberoende.

Medberoende betyder förresten att man knyter sig till en missbrukare. Att man har en besatthet vid att denne ska må bra och tar ansvar för personens mående och ofta dennes missbruk. Det betyder INTE att: "Min bror dricker, så då gör jag det jag med"... Det kan nog vara så i vissa fall, men ordet i sig betyder inte det - så att ni vet.


One love, one heart, let's get together and feel alright.

Så var helgen slut. I fredags var Gordon hemma hos mig, han var inte lika nojjig ovh collie-psykad som han brukar, han kunde till och med sitta instängd i personalrummet på jobbet medan jag jobbade!

På fredagkvällen kom Elin hem till mig, när vi umgås så behöver vi bara varandra, vi sitter och pratar. Inte bara allmänt pladdrande utan sådana där viktiga saker, värderingar och sådant.

Jag satt och tänkte på döden häromdagen, att den i hela sin tragik ändå är så vacker. Det finns nästan ingen annan situation i våra liv där vi fokuserar på det verkligt viktiga, nämligen att stötta, sörja, fundera och värdera. Jag kan känna att jag får en lite övernaturlig känsla när jag sörjer. Det är så ärligt och så rent. Det är så vackert att få gråta över någon man älskar. Jag kände inte så då när farfar dog, men när jag ser tillbaka på det så kändes allt så fint, på ett sorgligt vis.

Igår kväll var jag på fest hemma hos Madde och Mattias. Jag hade så himla trevligt! Det var längesedan jag festade med dem, jag träffade Niklas där också och honom var det evigheter sedan jag såg. Jag drack ganska lite och det var så skönta att vara mer eller mindre nykter när man åkte hem (hur ska man tolka ordet nykter egentligen? Jag kände mig lika nykter som vilken dag som helst, men har man druckit fyra glas vin så är det klart som korvspad att man är påverkad, det är man ju - vetenskapligte bevisat - redan efter ett glas!)... Halv fem kom jag hem imorse!

Så ja, jag sov till 11.15. Sen åkte vi och storhandlade. Det är nästan patetiskt hur nöjd man kan känna sig när man vet att man har kylen, frysen och skafferiet full med mat!

Pluggat till seminariet har jag hunnit gjort också. Fast jag ska nog skriva ett tal också, innan jag och Oskis sjunker ner framför hans dator och tittar på film och äter Ben & Jerrys!

Åh, men ni måste se denna UNDERBARA stand-up av Nour el Rafai, jag har skrattat åt den i flera dagar!


Here comes the story...

Phu, första mötet är avklarat. Nu har jag öppnat latjolajbanlådan (känns lite så, som att man öppnar den och allt bara skriker och väsnas) för ännu en person, och jag hoppas att det blir den sista! Jag hoppas att nästa gång jag ska berätta detta för någon så ska det vara i imperfekt.

Jag har världens tjockaste och mest mentalsvaga colliehund, Gordon, här hos mig. Vi ska leka pensionärspar och mysa imorgon, ta långa promenader och fundera på livet och alla dess kurvor och fallgropar. Jag älskar den hårige lille gynnaren <3...

Förövrigt så är jag fortfarande vädigt glad. Allt känns liksom hoppfullt just nu!
Åh, jag pluggar med världens underbaraste människor den här terminen, eller ja, de verkar väldigt trevliga. Vi har fått jättebra kontakt!

God natt!

Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Det här med att "hålla tummen" är väl mer ett sätt att minnas att det finns en person i ens närhet som ska vara med om något extraordinärt.
Håll gärna en tumme för mig idag!Omnia

Vilken underbar dag! Det var länge sedan jag vaknade upp och var så lätt om hjärtat. Jag var med om något underbart inatt!
jag har varit så oroad över så mycket nu, speciellt de senaste dagarna då min registrering har krånglat.

I natt så drömde jag att jag träffade min farfar, fast han såg inte ut som farfar, han såg ut som ParadiskOskar i Rasmus på luffen han sade att skolan kommer att ordna sig. Ja, det är flera som sagt att det kommer ordna sig, och har själv vetat att det kommer att göra det. Men nu kände jag verkligen det!...
Han var döende och jag frågade honom om han ville att jag skulle sjunga för honom. Han sade att han gärna ville att jag gjorde det. Så jag sjöng Sjung du min dal , samma låt som jag sjöng för farfar när jag satt ensam bredvid honom på sjukhuset, minuterna innan han dog, samma låt som jag sjöng på hans begravning.

Jag vaknade upp av att jag sjöng sista strofen ,"På frihetens dag som kommer".
När jag kom till skolan så började jag tänka på ifall det kanske var så att jag inte VAR registrerad trots allt, men på en gång så så kände jag "Det är klart att jag är registrerad, farfar har ju sagt att det skulle ordna sig!"

..Jag var registrerad, och resten av dagen har varit så lugn, harmonisk och glädjefylld...


Vill ni höra sången så kan ni spola fram till 00.40...

God natt!

Vad jag bryr mig om nu, är att få ut dig ur skallen

Nu är jag äntligen färdig! Äntligen färdig med mina arbeten!
Det känns skönt att kunna fokusera på den nya kursen, Svenska språket 1. Första delkursen är text och tal. Jag ska få lära mig hur man talar inför grupp! YAY!

Hoppas bara att allt ordnat sig med min registrering, så att jag får ut pengar från CSN, för i skrivande stund har jag ca 300 kronor kvar på mitt konto. Jag har ju föstås sparade pengar, men lite av själva grejen med sparade pengar är väl att de ska förbli just sparade. Right?

Mamma och pappa kom hit med kalops, gud och hans heliga moder vad underbart det smakade! Jag har levt på kaffe i flera dagar känns det som, nu när jag suttit och pluggat.
På torsdag ska jag gå till en KBT-terapeut, ÄNTLIGEN!

Nu ska jag strax gå och knyta mig, fast jag tror nog jag tittar klart på Johan Falk-filmen först. Mest för att Joel Kinnaman är typ snyggast i Sverige!

Hmm, jag måste nog vara lite omogen och göra en "två-i-topp-lista" över snyggaste killarna just nu! (jag ändrar mig ofta)

1. Freddie prinze Jr.
2. Joel Kinnaman   1.

   2.

Det är liksom de två som har gällt de... Hmm, två sista dagarna.
God natt!

När blev här och nu till där och då?

Jobbiga jävla dagar med ihopblandade tvättider och plugg....!
Just nu vill jag emigrera till Etiopien och gå under jorden...


Drops of Jupiter

Idag satte Oskar i en gammal skiva i våran CD-spelare... Jag blev glad!
Men som alla andra stressnördar så fick jag inte lyssna färdigt på EN ENDA låt!
jag beslutade mig för att en av dessa låtar skulle bli dagens låt, här är den:

Jag har gosat bäbis idag. Jag vill ha en bäbis ibland. Då menar jag inte att jag ibland vill ha ett barn. Jag menar att jag vill ha en bäbis som jag får ha IBLAND. En timme eller så.

Oh It Is ON!

-"Eh, Hej! Jag har glömt att tacka ja till en kurs och kan nu inte registrera mig... Kan du typ, hjälpa mig att fixa det?"

- (knappar på datorn)... "Du är struken från kursen"

-"Eh VA? Vadå struken? Jag glömde ju bara att svara ja på ANDRA beskedet. Det är ju jättemånga som gör det utan att..."

-"Nää, du har inte svarat på första beskedet heller..."

-"VAAAH?! Har jag int..Men vaf..Öh, jaha...? Så jag kan inte börja min kurs nu på måndag?"

-"Nä, det kan du inte... För jag tror de är fulla. Du kan ju försöööka göra en sen anmälan..."

-"Jaha, och hur lång tid kommer det ta innan jag får veta om jag får ta kursen?"

-"Jadu, det kan nog ta upp till två veckor"

-" TVÅ veck...?! Eh, jahadetsägerdu. Finns det någon annan kurs jag kan läsa då?" *nervöst hysteriskratt*

- "Det där får du ta med jibbediyaya mohuluhulu (fiktivt namn)"-"Hej jibbediyaya! Kan du hjälpa mig, jag har VÄRLDENS problem!! Assåsåhärvarerå, jag troddde att jag hade tackat ja till första antagningsbeskedet, och att jag bara hade missat att svara på det andra. Ah, men nu så visade det sig att jag fetglömt att svara på det första med! Så nu är jag FETSTRUKEN från kursen! Snälla hjälp!"

- "Ja, men det finns ju platser kvar. Så jag fixar in dig på en gång."

- "ÅHMAJGÅÅÅD! Tacktacktacktack!!"

Vad har vi lärt oss av detta?
Jo, att om fler människor var som Jibbediyaya (som egentligen heter Mari har jag för mig) så skulle färre högskolestudenter gå med blödande magsår.
Vi har lärt oss att om alla vore lika ohjälpsamma som PUCKOFLUFFET (fiktivt namn, jag vill inte skriva hans riktiga) så skulle nästan ingen vilja läsa på högskolan.

Vi har lärt oss att om det inte fanns en Elin så skulle Jibbediyaya Mohuluhulu och Puckofluffet gå arbetslösa!

Kolla in detta!Dubier

Åh, det gick bra i alla fall! Jag MÅSTE inte bada i Tisken som straff för min dåliga självdiciplin!...
Examinationen gick ganska bra, nu är det bara mindre modifikationer av Matrix-texten och skräckgenre-arbetet som behövs göras innan veckans slut.

Ja, det och lite annat...
Just nu sitter jag och väntar på att studiekordinatorn ska komma tillbaka från sin lunch så att jag kan registrera mig på den kurs jag ska börja läsa på måndag. Jag glömde bort att jag var tvungen att tacka ja, IGEN.
Hägskolan tycker att det är kul att få oss att tveka på vårat beslut om att börja plugga hos dem.

"Är du SÄKER på att du vill ansöka? Bekräfta"
"Ja"
"Du står i kö, är du SÄKER på att du vill ha platsen OM du kommer in? Bekräfta"
"ja"
"Nu har du kommit igenom första antagningen, bekräfta"
"Ja!"
Nu har du kommit igenom andra antagningen, vill du fortfarande ha platsen? Bekräfta"

...Och det var här som jag missade det...

Så nu måste jag gå till kordinatorn och be honom hjälpa mig.
Jag måste skriva ut en litteraturlista också. Så att jag kan beställa böcker.


Some people just get it...

Jag har hittat världens roligaste sida looklet.com, där man kan sätta ihop sina egna outfits! Livsfarligt roligt!
Här är min första...

look image

Såhär önskar jag att jag såg ut. Underbart snyggt!

Nu ska jag gå till skolan och ångra att jag någonsin fick för mig att jag skulle klara av att plugga igen....


I offer you the truth, nothing more.

Jag är nästan klar med ett av tre arbeten som ska vara inne imorgon kväll.
Jag har i alla fall fått mycket gjort idag och är faktiskt till och med nöjd över det halvstressade resultatet. Ni kanske undrar vad det är jag ska göra? No more...
Jag håller nu på med instuderingsfrågor till filmen Matrix, inte sådana här: Vem är Neo? Vilken är Trinitys favoritfärg.
Utan mer: 
Roman Jakobson räknar med sju teckenfunktioner: 1.Den referentiella funktionen. 2. Den metaspråkliga funktionen. 3. Den formella funktionen. 4. Den expressiva funktionen. 5. Den konativa funktionen. 6. Den fatiska funktionen. 7. Den kontextuella funktionen. Beskriv Matrix med utgångspunkt från dessa teckenfunktioner! Jämför med Lindgrens analys av Eminems video Mosh!

Såå, jag har lite att göra. Just den frågan jag visade som exempel är jag tack och lov klar med!...

Nu ska jag sova, för jag har haft en känslomässigt uttömmande dag...

God natt!
Sådan blev dagen

Jag såg ett mail från min lärare idag! SEMINARIET VI SKULLE HA IMORGON ÄR FLYTTAT TILLS PÅ ONSDAG!
Det finns hopp!

Jag har kommit igång ganska bra. Skrivkrampen satt inte så djupt som jag trodde. Jag kommer nog inte hinna med allt, men äh det skiter jag högaktligen i!

För att ytterliggare nöta på en välkänd klyscha så: Man kan inte göra mer än sitt bästa!

Imorgon måste jag ringa till samtalsmottagningen och sätta igång med det segdragna tröskverk som är mitt känsloliv...

Vilken tur att jag åkte till Vika idag, annars hade jag brutit ihop. Imorgon ska jag, mamma och Gordon ta bussen in till stan. Ja jag ska naturligtvis bara plugga! Inbilla er inget annat.
Men det ska bli så skönt att ha mamma hemma hos mig.

Gah, förresten! Jag måste visa vad som gör mig lite glad idag!
Den längsta mannen på jorden (tallest man on earth)


Det starkaste sinnet är vansinnet...

Jag orkar bara inte. Jag  klarar inte av det här. Skolan börjar imorgon och jag har gjort en fjärdedel av vad som ska göras. Jag försöker fundera ut varför jag legat efter hela denna delkurs och VARFÖR jag inte klarar av att ta igen det. Jag kommer fram till att jag totalt saknar motivation och koncentrationsförmåga, för att jag fortfarande inte fått/hittat hjälp med mitt problem. Jag är hela tiden kluven till vad jag ska fokusera på. Tar jag tag i mitt problem så tar det tid från skolan och då kan jag inte slappna av. Försöker jag plugga så inser jag hur långt efter jag ligger och då känns allt, i kombination med det problem jag redan har, fullständigt hopplöst!

Herregud, jag försöker, det gör jag verklingen! Jag HAR pluggat över lovet, och ÄNDÅ är det inte nog. Det tar aldrig slut. Men vad ska jag göra då? Gå till seminarierna och examinationen och sitta där som ett fån. Går jag inte dit kommer jag få kompletteringsuppgifter, och de kommer jag ändå inte att klara av, eftersom jag inte hunnit med att läsa allt!

Nu få jag PANIK!
Vad jag än gör så har jag en gnagande känsla som säger att jag borde plugga istället. VAD JAG ÄN GÖR! Äter, sover, jobbar, umgås med mina vänner. Till och med när jag pluggar så känner jag mig stressad, för jag funderar över om jag börjat i rätt ända, om det finns någon viktigare bok jag borde läsa istället.

I eftermiddag ska jag hem till Vika och äta söndagsmiddag. Jag kommer att sitta och oroa mig över att jag inte pluggar. Om jag stannar hemma och försöker plugga istället så kommer jag sitta och gråta över att jag inte förstår, och längta hem till mamma, pappa och Liza. Så är det hela tiden, vad jag än gör så borde jag göra något annat... Så någon kan ju ta och tala om för mig vad jag ska göra!!!

Svagheten knackar på...

ALLT JAG VILL HA (förutom en drink med vaniljvodka, piggelinglass och sprite) ÄR EN SNUUUUS!

En radikal sänkning av min värdigheh, ja kanske!

Klockan är 21.25 och jag börja tappa känseln i händerna. Ett säkert tecken på att det kommer att bli en bra kväll. In vino veritas!


Bestyr i Clumsycatville

Lägenheten är städad, jag har läst lite drygt 20 sidor ur "Populärkultur" (må bokjäveln brinna i HELVETET), jag har ätit lunch, tagit en powernap. Nu måste jag byta om och gå ut på stan en sväng. Jag måste skriva ner vad jag ska köpa, för annars kommer jag glömma det. Meningen var ju att jag skulle köpt de här grejerna igår när jag var på stan.

Men eftersom jag inte hade skrivit ner det så glömde jag det! Detärvälsjälvafan!
Sen ska jag hem och göra en ansiktsmask, jag brukar göra en bestående av havregryn, linfrön och lite vatten som jag värmer lite i micron ( ja, det blir havregrynsgröt!), sedan har jag i en tesked mysvarm olivolja (med mysvarm så menar jag liiite varmare än ljummen). Sen smetar jag på det i ansiktet och låter det verka i ca en halvtimme. Havregryn är jättebra för huden!

Sedan kommer Malin och då kan festen börja! Det var längesedan jag var så taggad inför att gå ut!...

Ha en fortsatt trevlig dag.

Nude veritas

God kväll! Ni får ursäkta min dåliga uppdatering de senaste dagarna. Eller vadå, jag har inte uppdaterat alls. Så förlåt!

Tack så mycket för alla fina kommentarer på bilderna! Jag fick en fråga om hur jag vågar stå naken framför kameran. Jag kan bara säga så mycket att jag för ungefär ett år sedan förmodligen inte skulle kunna tänka mig att stå naken framför en kamera. Jag kan jämföra det lite med att gå upp och dansa ensam när det är lite folk på dansgolvet. Man tror att ALLA tittar och att ALLA bryr sig, men när man väl satt igång och börjat slappna av så märker man att ingen bryr sig! Jag ser inget sexuellt eller snuskigt med att klä av mig och ställa mig framför en kamera. Jag förknippar helt enkelt inte den nakenheten med sex. För bilderna associerar inte till sex. Jag gör inga utmanade poser och framhäver inte min kropp som ett sexobjekt. Detta är naturligtvis enligt mig.
 Ni kan ju själva jämföra mina bilder där jag är helt naken, och till exempel bilder där en tjej är iklädd slips och stringtrosor. 
Hon har mer kläder på sig än jag, men betyder det verkligen att bilderna blir mindre utmanande? 

Jag fann det oerhört befriande att vara naken, för det blir inte så mycket ärligare än så. Ofta när man sitter och pratar med någon så kommer jag på mig själv med att rätta till kläderna för att inte bh:n ska synas, eller att inte troskanten ska sticka upp ovanför byxlinningen. Nu fanns ingenting att rätta till, för allt syntes redan!

Sedan spelar det naturligtvis väldigt stor roll hur de andra som medverkar i fotosessionen agerar. Jag tror nog att Stefan och Elenore fann det lika "pinsamt" som jag i början, och det är okej. Man är inte van att umgås med folk på det viset, så det är klart att det känns konstig, men jag kom över det och efter ett tag så kändes det inte lika konstigt längre.

Att modella är verkligen roligt, och jag vill hela tiden utvecklas. Detta kändes som nästa naturliga steg, och jag ÄLSKADE att fota FAN (Fine Art Nude)!...

Imorgon så fyller Malin år! Vi ska ha förfest hemma hos mig, det kommer att bli NICE!
På tal om "nice", jag hittade världens roligaste samlarobjekt idag på tradera...

"Ridpiska som varit Hans Scheikes: 
Minns ni Hans Scheike ?
Hans Scheike är sektledaren som hade utövade smiskterapi på sina medlemmar, än idag förespråkar han smisk som ett naturligt inslag i livet.

Nu kan du köpa en av piskorna han använde i när han bodde i Ljusnarsberg på 1980 talet.

Äktheten i piskans ursprung är intygat.

Lycka till med budgivningen.

Vinnaren betalar i förskott till bankkonto, eller vid avhämtning."


Ridpiska som varit Hans Scheikes

Så nu vet ni vart man hittar den.
Godnatt!


They say, home is where your heart is

Alltså vafaaan är detta?! Jag förstår inte vart mina pengar tar vägen. Den här månaden räknade jag efter lite mer noggrant, och visst, nu var det ganska logiskt, men ändå! Jag har vant mig att leva snålt... Det är positivt.

Vill ni veta en hemlighet? Ni får inte berätta detta för någon, för det kommer sabba min prettoimage.
Jag sitter och peppar med Flo Rida... Peppar inför vadå, undrar ni? Ja, inte vet jag, det kan ju vara ganska bra att vara peppad inför livet liksom. Onödigt just nu kanske, för nu ska jag gå och sova.

Imorgon ska jag jobba. DET kan behöva lite pepp. Jag är nog världens lataste människa.

Dagens älsklingsmänniska är Cattis... Hon är storasystern jag aldrig fick (öh, annat vore väl... Konstigt)

The story

Dagens jobbigaste är att jag inte kommer in på mig facebook, igen! Varför?
Fast ska man se krasst på det; OM detta ska drabba någon, så borde det drabba mig, för jag spenderar nog lite mer tid där än vad jag borde. Fast det känns tomt att starta datorn och inte kolla fejjan det första jag gör.

Idag har jag pluggat, jag gick till Waynes Cofee, köpte en kopp kaffe och satte mig ner och läste. Det gick ganska bra. Jag har ganska lätt för att läsa när det är både musik och prat runt omkring mig. fast idag satt det två äldre herrar vid bordet brevid mitt. De satt och disskuterade existetiella frågor, jag som ÄLSKAR att disskutera existentiella frågor! Det var nästan helt omöjligt att koncentrera sig, men jag lyckades faktiskt.

Sedan kom en barnfamilj, eller rättare sagt, en pappa med sin tre barn och satte sig vid mitt bord (jag hade två soffor för mig själv)!. Den äldsta sonen såg ut att vara ungefär 9-10 år. Maken till väluppfostrade barn och pedagogisk pappa får man leta efter! Jag sätt där och blev uppriktigt glad och imponerad. Han behandlade dem inte som barn, utan mer som växande individer. Den ena dottern erbjöd sin yngre bror en marshmallow varpå pappan glatt sade "Vad snäll du var som gav F din marshmallow! Nu blir jag riktigt stolt över dig!"...

Kan låta barnsligt, men jag blev imponerad! Koncentrera mig på pluggandet kunde jag då rakt inte... Så jag gick ut på stan och häpnades över hur dåligt anpassad jag är till mellandagsrean. INGENTING satt som jag ville idag, och allt som gjorde det, var naturligtvis inte på rea.

Imorgon ska jag och Malin ut på stan en sväng, Malin fyller år på fredag så vi måste väl hitta något zizzlin' att ha på oss. När vi ska ut och slira!

PÅ LÖRDAG SKA JAG ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN FÅ DANSA!

Känns lite som att jag lurar hit er med såhär händelsefattiga inlägg. Jag hoppas att det är övergående!När långa nätter inte blir som man vill

Vi hatar dem, för de får oss att känna oss ensamma, bortglömda och utanför... Långa nätter alltså.

Tänk att man kan vara så begeistrad, fascinerad och intresserad av kärleksyttringar och mänskliga förhållanden och ändå vara så långt ifrån dem...

De är som exotiska djur, något jag gillar att studera, men hittills aldrig fått uppleva.

God natt!2010. The apocalypse.

Så var det ett nytt år. 2010. Har ni gett några nyårslöften? Det gör jag hela tiden. Varje dag. Säkert en gång i timmen. Hela tiden jagar jag mina egna egenskaper och undrar huruvida det är något jag vill förändra. Fast jag tror inte att det är det som gör mig förvirrad, jag tror kruxet är att jag har större drömmar och planer än så. Jag vill förändra världen... Känns ganska meningslöst ibland. Men någon måste ju bära det lasset!

På senaste tiden har jag upptäckt att jag är väldigt dålig på att hantera folks åsikter. I vissa situationer. På det viset är jag väldigt lätt att reta upp. Jag kan konsten att låta fruktanskvärt moraltantig och idiealistisk. Det låter som att jag inte accepterar andra människors åsikter, jag dyker istället på och säger "Nej, såhär måste det vara..."

Det är inte så att jag inte accpeterar andras åsikter det är bara det att jag vill att alla ska använda sitt förnuft och förmåga att tänka "outside the box" så mycket som möjligt. Idag disskuterade jag och min vän till exempel AmandaVarDet, bloggerskan som irriterat så många människor med sina videobloggar. Min vän tycker inte om henne, hon tycker att hon ger ett otroligt puckat intryck. Jag accepterar det men jag kan inte låta bli att ifråggsätta VARFÖR.

Jag tycker att Amanda är en otroligt smart tjej, för hon har kommit på ett av de bästa sätten att synas, nämligen genom att provocera. Om det är ett kändisskap hon vill ha, så är hon på god väg att lyckas. Sedan finns det dem som tycker att hon är "oäkta", och då ställer jag mig frågan; Hur vet man vad som är äkta och vad som är oäkta, och hur vet man att HON är det? Om det är så att den tjej som står framför sin spegel och pillar med sitt hår faktiskt är samma tjej när kameran slås av, så ÄR hon äkta. Fast det är det ingen som ser!

HEEELVETEEE! Nu råkade jag backa allt så att en del av texten fösvann... Och jag orkar FAN inte skriva om... Jag hoppar direkt till slutsatsen!

Vem är JAG att avgöra vem som är äkta och oäkta? Vem är jag att bestämma vad som är en intressant person?
Amanda började blogga, folk började följa hennes videoinlägg, nu har hon blivit en karaktär! Grattis!
Och alla de som säger "vem fan bryr sig om vilka kläder hon shoppat eller hur hennes hår ser ut?" så vill jag bara säga: Ja, de som läser bloggen! Varje läsare höjer hennes statistik. Jag har inget emot att höja hennes statisktik (även om jag inte är speciellt intresserad av det hon skriver om) för hon är ingen dålig människa bara för att hon är en produkt av sin tid. Ja, hon kommer säkert vara bortglömd om fem år, men vad är det att vara upprörd över!
Alla har inte samma drömmar om vad vi vill uppnå med våran tid här på jorden. Har du rätt att se ner på en människa bara för att han/hon inte vill samma saker med sitt liv?


RSS 2.0