Det disciplinära undantaget

Studiedag. Det hade jag glömt. Men det kunde inte kommit mer lägligt! Jag ska gå till högskolan och låna böcker, skriva en uppgift till eleverna, fila på min stand-up inför imorgon och massa andra grejer som jag inte vill skriva upp - för då kommer jag märka hur mycket jag borde göra, och då kommer jag börja blöda näsblod. Jag är taggad inför stand-upen, det känns som en bra chans att testa på ett längre framträdande.

Igår var jag och Kim på bio och såg Harry Potter. Kim var lite bitter över att han inte hade någon att se den med och när jag förklarade att jag bara sett ettan, tvåan och trean så kom vi helt enkelt fram till att vi var tvugna att ha ett Harry Potter-maraton och se de tre andra. Så jag var grymt taggad inför sjuan igår - typiskt mig att fastna för en filmserie när sista filmen är på väg ut. Jag menar jag har ju bara haft tio år på mig att sätta mig in i handlingen!

Det är... ganska mycket nu. Mycket på praktiken, mycket i skolan, jag har bott hos Kim sedan förra veckan och kommer nog sova där några dagar till, jag lever i en packad väska. Sedan ska jag hem och slänga laxen som ligger i soporna - som jag glömde ta ut innan jag åkte hemifrån. Can you feel the freshness in that? Ürk!
Pank som en kyrkråtta är jag också, men det hör väl till när man är student.

Jag ska försöka skaffa ett jobb, om inte till våren så till hösten i alla fall. Det känns som jag vill ta en paus, testa på det här med att jobba på dagarna (eller när man nu jobbar) och sen komma hem och vara ledig. Jag är SÄMST på att disponera min tid så att jag verkligen och bara är plugg-effektiv mellan åtta och fem, och det är så tråkigt att bli arg på sig själv.

Nog om det, som Emils mamma sa: "Var sak har sin tid, katekesen har sin tid och ostkakan har sin tid"

Vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0