Och det underbara kunde inte beskrivas!

Alltså, jag är helt lyrisk! Jag har varit på Arenan och tittat på "Hökartorget", "Le C. et C" och FRAMFÖRALLT. Jag har sett STIKO PER LARSSON!

Stiko Per Larsson är en sådan där artist som man önskar att alla fick se live.
Stiko Per Larsson är en sådan artiskt som gör att man lägger huvudet på sned och tycker synd om sina vänner när de säger att de inte hört hans musik.
Stiko Per Larsson är en sådan artist som gör att jag vill vara ledsen jämt, så att jag får lyssna på hans musik, gråta en skvätt och sedan konstatera att han nog är min bästa vän, även om han inte vet om det.
Stiko Per Larsson är en sådan artist som man vill filma live, bara för att man ska kunna njuta av honom i efterhand, men som man ändå inte KAN filma för man är helt trollbunden och inte orkar leta reda på mobiltelefonen och i och med det riskera att missa något.
Stiko Per Larsson är en sådan artist som gör en dalkulla som mig ÄNNU mer lokalpatriotisk.
Stiko Per Larsson är en sådan artist som ger en ångest när man ska spotifylänka hans musik till någon kompis som inte hört honom, eftersom man inte kan bestämma sig för vilken låt man ska välja, eftersom alla är bästast!
Stiko Per Larsson bäst och jag hoppas att han aldrig dör, inte förrän jag dör!


Ja det var en trevlig kväll. De andra två banden var också GRYMT bra. Jag kunde inte stå still, så jag stod inte still. Jag dansade och fick fruktansvärt äckel-ont i ryggen... Men det var LÄTT värt det!

Detta är en gåva, från mig till dig. Jag gör dig en tjänst!

Min hundraåriga blues...

Nej det är inte lätt, jag vet det. Förstod att det inte skulle bli lätt. Men jag hoppades och önskade så hett och innerligt att det skulle fungera den här gången. Men nej, samma sak som förut. Men jag vet att jag kommer att ångra mig. Det här kommer göra fruktansvärt ont.

Jag har sårat en fin människa, och jag försökte hitta anledningen till varför det inte fungerar, varför det inte känns som det ska. Men det finns ingen anledning. Det finns bara ingen eld i mig.

Hur länge ska jag behöva leva såhär? Det är allt jag vill veta...

För jag orkar inte, jag är tom, ett skal....


Trasiga dagar går inte att recycla!

SATAN vilket dåligt humör jag har varit på idag! Inte arg eller något. Men bara sur, och ledsen rent utav. Längesedan jag var såhär låg. Beror mest på att vi har fått lov att lämna bort Elmo för att han inte kan bo hos oss längre. Det svider, verkligen. Jag har ju blivit fäst vid den lille krabaten.

Sen blir det ju INTE bättre när man står ute i regnet och iskylan och väntar på en buss som inte kommer, en buss som inte kommer för att den inte ens GÅR FÖRBI mitt hus. Eller ja, mammas och pappas hus. Då blir jag bara arg! Sade till och med ett könsord, så då förstår ni allvaret.

Men nu är jag glad!

Nu har jag suttit här i soffan hela kvällen, tittat på idol och så'rå.
Nu ska jag gå och sova.

Världens sötaste låt!Hör på dig själv, hur du slinter med orden.

Usch för att befinna sig i ett kladdigt hål av antiklimax. Det värsta är att jag ser hur jag pressar mig in i en martyrmall... En mall som jag inte passar i och inte vill vara i. Men visst är jag martyr, visst är jag hänsynsfull, men vem är jag snäll mot? Ja, VEM är det egentligen som tjänar på detta?

Inte är det jag och inte är det Du, kanske lite Du...

Jag är sämst på att ljuga...
Varför kan jag inte vara mästare på att ljuga, i alla fall för mig själv! Är det så mycket begärt?


Krigsherrarna i ankdammen

Idag vaknade jag 12.30!! Fattar ni? halv-fucking-ett!
Så länge brukar jag aldrig sova, inte ens när jag är bakis. Fast tack vare att jag sov så länge så mår jag inte dåligt nu. Hade jag gått upp när Oskar ringde vid 08.40 (typ), så hade jag varit D.Ö.D. För DÅ var Elin inte snygg!

Men det var hon igår, oh ja, då var hon snygg!

Idag så har jag varit ute och promenerat och matat ankorna. Dessa ankor alltså, ni skulle sett hur de dyrkade mig! Stod och funderade på varför man tycker att det är så rogivande och roligt att mata ankor. Om det beror på att vi människor tycker att det är så hutlöst roligt att se andra individer springa/simma hals över huvud för att få tag på de små brödbitarna vi av inbillad filantropi kastar åt dem. Det är nog en maktgrej det där...

Krigsherrarna använder människor. Vi använder ankor...

Nu ska jag diska, sedan ska jag hem på söndagsmiddag, sen ska jag åka och bugga!!

GAH! Förresten! Igår på Etagé så kom två tjejer fram och knackade på min axel, sedan sade de: "Ah, men det är ju DU! Vi måste bara säga till dig att vi tycker att du är bäst på hela Djurmagazinet! Du är så sjukt trevlig! Bästa EVER!"

Det, mina vänner, stavas EGOBOOST!


Som en drogad virvelvind

Jaha, här försöker man hoppa på utvecklingståget och lägga ut ett videoinlägg. Så ba går det inte!
Äh, det går säkert om jag bara lägger manken till.

Idag har jag inte städat. Men jag har däremot pluggat en hel del. Jag gick och satte mig på Waynes Coffee med en JÄÄÄÄTTESTOR kopp kaffe och en jääätteliten biscotti! Sedan satt jag där och läste Tegnér, Stagnelius och Snoilsky (fråga inte hur man uttalar det där sista. Jag tror att det uttalas "sno-ilsky", kan ju kanske uttalas "snoil-sky" också, men jag tror på det första)...

Förövrigt har jag köpt en födelsedagspresent åt Elin idag! Jag irrade runt och letade hur länge som helst. Problemet var inte att jag inte hittade något som passar henne, problemet är att jag hittade så himla mycket som passar henne! Vilket gör att jag går och jämför priser och sådant... Men äh, jag blev grymt nöjd med mitt slutgiltiga val, hoppas Elin blir det också!

Träffade även min svenskalärare från gymnasiet på stan... Himla kul att se henne!   

Men om jag blundar så är det sant.

Höst, färger, kyla, stickad halsduk och vinterkappa! And I love it, and it loves me!
Oskar har ju lämnat mig ensam i lägenheten nu, den jäveln. Men jag är ju inte den som lägger mig på soffan och totalt ger upp. Nej, jag pluggar, äter nyttigt och städar heeela tiden!

Nu ljög jag. Nu ljög jag verkligen...

Men nu ska jag ställa mig och diska och lyssna på musik, jag ska faktiskt göra en ny spotifaj-lista bara för det!
En riktig nostalgisk lista ska jag göra, ja det ska jag...

http://open.spotify.com/user/fikigo/playlist/4tWpqqHbYNiMSixSxjlb9m

Kom igen, skratta åt mig nu då!

RSS 2.0