Tur för mig.

Jaså, ni undrar vad jag har gjort den sista tiden. Jag har jobbat, pluggat, jobbat, pluggat... Just det, och så har jag lagt på mig FYRA KILO! Nämen vad säger ni om det? Kul va?! Jag kom på det igår, kände liksom att jag har blivit bredare över höfterna än vad jag...minns (!). Jodå, fyra kilo.
Sen är det ju ganska typiskt också att när man väl bestämt sig för att börja tänka på vad och hur mycket man äter så är det plötsligt mat var fan man än går. Jag gick till konditori Focus idag för att fika lite med Paulina, hon hade hört att semlorna var goda där. "Jaha OCH!? Spelar väl inte mig någon roll, när jag ändå inte tänker äta någon!" ville jag säga - men det gjorde jag inte. Jag köpte en ostfralla, en kopp kaffe sen gick jag och satte mig. När vi ska gå så lassar konditori-kvinnan fram en massa wienerbröd och säger "ska ni inte ta och köpa lite billigt fikabröd tjejer?"
Då fick det vara nog. "Nä men sluta nu, det ska vi då rakt inte!" sade jag och gick därifrån.
Nu är det alltså dags, ett gymkort på Må Bättre blir årets present till mig själv. Suck. Jag vet att alla säger att det är så himla kul att träna, och jag håller med. Men jag lyckas bara hålla ångan uppe i max ett halvår, sen ballar jag ur.
Jaja, nu har jag i alla fall ett projekt inför sommaren.

RSS 2.0