Att flänga runt!

Efter en lagom aktiv dag så lutar jag mig tillbaka för att dokumentera allt.
IDAG LYSSNADE JAG PÅ JULMUSIK FÖR FÖRSTA GÅNGEN I ÅR!
Jag har ju varit lite krasslig nu i tre dagar. Ont i halsen, stel i nacken och ryggen. Men det är ju oerhört komiskt att de få gånger då jag verkligen BORDE vara hemma från jobbet, då är det plötsligt så himla viktigt och roligt att vara där! Men när man är lite omotiverad att jobba då känner man VERKLIGEN efter om man inte har liiite ont någonstans. Men igår sade faktiskt Magnus åt mig: "Men vafaan, varför fixar du ingen som jobbar åt dig! Man hör ju för fan inte  vad du säger. Du kraxar ju bara!" 
"Gör jag inte alls!" Kraxade jag... Helt plötsligt väldigt mån om att ha min arbetsmoral i säkert behåll.

Hur som helst... Idag tog jag en rejäl långpromenad med hundarna. Tänkte gå hem till min kompis Elin och fika lite, hon bor typ 4 km från mig så jag tog på mig kängorna och traskade iväg...

En dryg timme senare står jag utanför Elins dörr.... Jag ringer på klockan

...Ingenting händer...

Jag ringer på klockan igen...

...Ingenting händer...

... Jag knackar på i min naiva tro att om de inte hör en ringning så hör de kanske en knackning (?!)...

Jag erkänner mig slagen och säger lite halvhögt till mig själv: "Okej då, men även om båda bilarna är borta, det är helt mörkt i huset och dörren är låst så finns det ju en liiiten chans att hon är hemma!"

Sen gick jag hem igen. När jag kom hem så blev jag alldeles slut så jag lade mig på soffan för att pusta ut lite. Sen åkte jag till Madde, där jag var bjuden på middag. Vi har en tradition att äta pasta med ädelostsås med jämna mellanrum!... Yummy...
Nu är jag hemma!

God natt
/ Elin

Silly lovesongs!

Vad sitter jag och gör?! Vad sitter jag och gör?!
Sitter och "YouTubar" på en massa kärleksdravel är vad jag gör...
Skäms på mig! Men jag älskar verkligen "Moulin Rouge". Den tilltalar den hopplösa romantikern i mig. Den hopplösa romantiker som kommer sluta i en soffa med en skål ostbågar, gula kinder (efter att ha försökt torka bort tårarna med sina gula ostbåge-fingrar) och en överviktig cockerspaniel... Så kommer det gå.... Undra om jag ska enas med mitt öde och skaffa en cockerspaniel på en gång. Det kan ju ta lite tid att göda upp den...

Så nu tycker jag att ni ska titta på Moulin Rouge, så kommer ni alla att förstå mig!
love / Elin

Oh boy! ...

Oh boy! Har min helg varit totally marvelous?! Yes it has, jag har ju varit i London med syster. Vi har bott på "youth hostel" som är ett sorts jättebilligt vandrarhem för ungdomar. Vårat hostel hette "St. Cristophers Village" och låg alldeles vid "London Bridge" Vi bodde OVANPÅ en bar som hette "Belushi's". Där fick vi gratis inträde och fruktansvärt billiga drinkar av de, lika fruktansvärt, söta bartender-killarna!

London är en så himla enkel stad att ta sig runt i. Tunnelbanan tar dig överallt, och människorna är så trevliga och hjälpsamma! Vi har inte hunnit med så mycket men vi har i alla fall varit på "Brittish Museum", vilket var riktigt coolt!... En GIGANTISK byggnad full med mestadels stulna objekt från tillexempel Egypten, och Grekland! Här och var fanns små söta volontär-pojkar som mer än gärna ville hjälpa till att fylla mitt söta lilla svenska huvud med kunskap om buddistiska rökelsehållare... Vad gör man inte för att förkovra sig inom våran religionhistoria?


 Nu sitter jag, nyligen hemkommen, nyduschad och belåten och konstaterar att London is my kind of town! Wanna join me next year?

Keep it goin'!
/Elin

Jag...Är...Trött!

Shit vad jag VERKLIGEN ska gå och sova nu *gäsp*
Det har varit några hektiska dagar. Först kom jag till jobbet i måndags, men insåg redan efter några minuter att "Det här kommer bli en riktig skit-dag"... Jag hade halsbränna och mådde illa. Så jag gick hem. På kvällen åkte jag till rättvik och tänkte ta det lungt med min supersöta små rödstrumpor. Det slutade med fyra fioler en gitarr och en saz., och ej att förglömma, en liten trumma (trumman har ett jättefancy namn men jag vet inte hur det stavas) som MOI spelade på... Sen morgonen efter så åkte jag direkt till min kompis johannas hus, där jag skulle vara "hus-och-kattvakt" Sen sov jag där tills imorse när jag åkte och jobbade igen. Idag har jag alltså hunnit med att jobba, hjälpa en gammal, finsk dam över gatan (bokstavligt talat) och en massa annat. Nu borde jag egentligen packa inför Londonresan imorrn. Men det gör jag inte... MEN JAG SKAAAA!

Skit på dig du!

Morgonstund har gegg i ögonen...

Ha! Uppe med tuppen idag. Eller ja, OM det nu skulle vara så att tuppen är väldigt seg på morgonen. Men i alla fall, beundransvärt. Jag som är ledig och allt. Idag ska jag och lilla vovvsingen Elmo hem till Johanna och ha vuxenfika! Han är inte vuxen men han förstärker min "vuxenhet" eftersom han är med som mitt ansvarsområde, och det dubblerar ju mina vuxenpoäng!

Gah! Jag har massa bjäffs i ögonen... Det blir suddigt. Egentligen är väl det ett tecken på att man borde sova MER. Jag menar det här gegget man får i ögonenn när man sover är ju det som John Blund häller dit när man ska sova. Och det funkar väl som en sömntablett skulle jag tro. Om man vaknar för tidigt så är man fortfarande trött, och så har man en massa bjäffs i ögonen... Konstigt det där.
Sagt av Elin, 20 år

Haha, nä nu får jag ge mig! Jag har bättre saker för mig än att sitta och ordbasja såhär!Det Här är btw min hund Gordon när han var liten förra sommaren!
Stoppa pressarna!

Jag är inte borta, jag har bara bytt blogg. Jag ska snart ta bort min andra blogg www.livetenligtelin.blogspot.com 
Det här blir som att köpa en ny dagbok, bara för att den verkar roligare att skriva i!
/Elin


RSS 2.0