Å sådära...

Nämen hej och hå, nu ska vi se om det går bättre att publicera idag. Sist jag skulle göra det så blev hela texten svart. Jag vet inte hur man kommer til rätta med sådant så jag satsar allt på ett kort - att det helt enkelt ordnat till sig helt av sig själv... Å sådär. Imorgon börjar sista veckan på lugnetgymnasiet för min del. Det blev förmycket med egna studier och undervisning, jag har lärt mig så mycket av detta och ångrar INTE att jag tackade ja till detta i höstas. Men det betyder ju inte att jag inte kommer sakna de små illbattingarna.
Jg vågar inte skriva mer nu, tänk om det bara blir svart. Onödigt.

chirp chirp

Hey hey hey people! Våren har hälsat på en stund och hotat med permanent intåg, det var lögn - det brukar det vara den här tiden på året i Sverige. Jag gnäller inte i alla fall, jag kan gärna ha vinter ett tag till! Vårkänslorna har i alla fall börjat komma ändå, och DE vill jag ABSOLUT inte vara utan, när våren kommer börjar jag lyssna på britpop, slår aldrig fel. Jag börjar klä mig i mer färger och orkar också sminka mig allt oftare. Eller ja, förra våren är lite av ett undantag, en svacka i mitt liv kan vi kalla den. Jag tokblekte visserligen håret...
Men bortsett från det så skedde inga underverk... Eller var det kanske i höstas det gick snett? Jag fick för mig att beige var så hejdundrans hett. Men jag blev aldrig sådär snygg i beige som jag hade hoppats.


...Undra just om jag ska äta min mango ikväll, eller om jag ska låta den mogna liiite till?


RSS 2.0