Rapportering fran Thailand

Maten: Billig och underbar och ofta.

Massagen: Billig och underbar och ofta.

Stranden: Trottnar man snabbt pa, men den ar helt underbar!

Muay Thai: Fruktansvart jobbigt! Utovas dock av en del killar med kroppar som grekiska gudar... Jag ska nog inte dit igen dock.

Folket: Jattetrevliga!

Snorkling: ASROLIGT!

Ses!

Och allt det där...

Sådärja, nu jäklar åker jag till Thailand över jul och nyår. Det har varit galna veckor, GALNA I tell you! Jag skriver nog en årskrönika när jag kommer hem.
God jul och Gott nytt år!

Gah!

Men fy fan, jävla äckelmuffinsbajsäckel! ÅÅÅÅÅH! Först glömde jag att ha i en dl mjölk (ja, du läste rätt EN dl) - så då fick jag slänga en hel plåt, men den plåt där jag haft i mjölk blev jättefina! Min kärleksfulle far sade på sitt dalkarlsmässiga sätt "sputt'i'näva och gör'om!"...
Okej, jag bröt ihop, kom igen och gjorde nya. Hade i PRECIS lika mycket smet i varje form som förut, däremot hade jag i lite mindre bakpulver. Kan ni tänka er, de jävla fanskapen jäste över i ugnen och ser nu helt jävla deformerade ut. Jag har skrikit så mycket fula ord här ute i köket att jag starkt börjar misstänka att jag inte kommer att få gå på mina kommande barns skolavslutningar. Det är länge sedan jag var så här arg. Gah!

RSS 2.0