Dagens checklista!

Nu ska vi se!
Har Elin jobbat idag? JA.
Har Elin haft ont i halsen idag? JA.
Har Elin tyckt att alla djuren varit jobbiga idag?...JA (ärligt talat)
Har Elin sett Göran Greider idag? You bet!
Har Elin visat prov på svag karaktär idag och köpt en snusdosa?...Njaaää..
JO ELIN DET HAR DU VISST!

Men jag gjorde det för att jag behövde det!...Eller ja, behövde och behövde. Jag ville det!
Nu ska jag snart försöka övertala mig själv att gå och sova.
GÅ OCH SOV!!

..Okej..

Natti natti! 
/Elin

Julbestyr i "wannahaveVille"

Det här är sjukt! Jag måste ta och get a grip. Okej, jag ska jobba åtta dagar på rad (med andra ord ÄNDA FRAM TILL JULAFTON)... Men so what? People have done it before. Ärligt talat så börjar jag bli trött på att höra mina egna martyrföredrag.

Vad hände?! Jag som började i tid med julklapparna i år. Nu måste jag hitta något till mamma och Malin. Ganska centrala personer i mitt liv. Så det är viktigt att det blir bra!

Shit vilka I-landsproblem jag har. Jag skäms... Jag sitter här och skäms!

Nu ska jag gå och ställa mig i duschen...Och skämmas!
Kanske inte ens förtjänar varmvatten....

Jag har ont i halsen igen. På RIKTIGT!

Här ska ni få se någon som kunde ha varit jag för hmmm, ca fem år sedan!

 

Kram! / Elin

Poop-stories

Holy fuck tummy tuck!.... Våran dator är inne i en väldigt jobbig period just nu. Den är grisaktigt seg! Jag vet inte om jag ska visa lite medlidande och förstående, eller om jag ska hata den. Tänk om datorer kunde prata;
"Snälla Elin, idag är jag lite seg i hårddisken!... Så jag kanske tar lite tid på mig."
Då skulle jag kunna FÖRSTÅ, men nej då! Den ska spela svår och tvär. Jag hatar den egenskapen. Hos människor med!
Sådana som man frågar;  "Men vad är det med dig? Är du sur?". Och till svar får man:
"Jag är inte sur!!"

For gods sake! Cheer up!

Idag fick jag mina skivor, de jag har skickat efter från cdon.com. Det är lite beroendeframkallande det där. Att beställa, sedan få gå och vänta några dagar och LÄNGTA! Sedan får man dem, sedan lyssnar man på dem... Och sedan ställer man dem i hyllan och beställer nya! 

... Allvarligt, det är jättekul! Prova...(inte)...

Jag är lite sur på min hund Elmo


Han har börjat bajsa inomhus i ren protest när han inte får någon uppmärksamhet.
Okej, det kanske inte låter som någon katastrof, och det kanske det inte vore. Om det nu inte var så att han bara gör det när vi är någon annastans än HEMMA. Alltså när vi är och hälsar på hos någon!
"Hi, nice to meet you! Mind if i crap on your floor?!"

Fast, hmmm. Jag kanske borde lära mig av honom. Om jag inte får någon uppmärksamhet så "Whopps! Ni var så upptagna med att prata så jag råkade bajsa på ditt golv... Oj, så tokigt!"

Nä... Gud vad folk skulle hata mig!

Nu ska jag göra något annat!
/Elin

Minor set-back!

Jag har börjat skriva estradpoesi! Kallas även Poetry-Slam om det låter mer bekant. En form av "stand-up-poesi"... Det är jättekul!
Förövrigt har jag haft en liten "set back" idag. Jag ringde till Högskolan Dalarna för att höra varför jag har fått en bekräftelse på min mail där det står "Välkommen till Högskolan dalarna, din ansökan har nu blivit behandlad" medan det, på min användare på studera.nu, står "Ej behandlad". Svaret jag fick var "Nej, den är inte behandlad än. Den bekräftelse du fick var ett massutskick som ALLA sökande, oavsett om de kommit in eller inte, har fått. Det var ju olyckligt att det uppfattats som en garanti att du är beviljad en plats"... Jaa hörrödu fröken-löken! Det var ju verkligen olyckligt! Så jag kommer kanske inte att få veta om jag kommit in förrän i början av Januari. Men men, det är så det blir när man gör en sen anmälan. Sen gick jag ut för att hämta posten. När jag öppnar brevlådan får jag ett ton salt i såret. Där ligger nämligen ett vykort

"VÄLKOMMEN TILL HÖGSKOLAN DALARNA! På blablabla.se hittar Du allt Du behöver veta inför Dina studier"

Jag rev sönder det och slängde det. Jag menar, hur fan ska man tolka det då?

Näej! Nu går jag banne mig och lägger mig!

/Elin

It's the seasons!

Så är klockan 15.05 och det börjar redan bli mörkt ute. Jag vet inte om jag ska bli depperimerad eller om jag ska tycka att det är mysigt. Jag älskar ju alla årstiderna, och vintern får mig att känna mig så skönt "landad". Allting är så uppvarvat på sommaren med saker man ska hinna göra. Men på vintern så vill folk inte göra någonting. Förutom jag och mina vänner, som ser vintern som en anledning till att verkligen njuta av mys-dagar med matlagning och lite vin på kvällen. Love it!

Igår var det, som säkert alla vet, julskyltning. Men vad säkert få av er vet så jobbade jag då. Det har jag gjort nu två jular i rad. Det betyder två jular UTAN "Vassbo julmarknad" vilket är ett måste för en mysig julstämmning. Fast å andra sidan så var det nog bara bra att jag inte åkte dit. Sist jag var där så blev jag ganska nedstämd över att det inte var någon snö! Det har ALLTID varit, och SKA ALLTID vara snö på "Vassbo julmarknad"... Men det var det ju inte i år heller. Så då känns det bra att jag har bevarat den traditionen i ljust minne.

Efter jobbet åkte jag hem till Johanna och åt kakor, drack vin och lite honungsrom (honungsrom dricks som likör). Otroligt mysigt, vi kan konsten att njuta av livets goda! eller rättare sagt; jag kan konsten att njuta av Johannas skafferi!

Det känns som om jag äntligen börjar bli bättre i min förkylning. nu kan man nästan höra vad jag säger. Däremot har jag börjat hosta lite... men whatever! Lite högfärdshosta har inte dödat någon!

Nu ska jag gå och julpyssla lite. Men till skillnad från alla små hemmammammor så kommer jag INTE ta bilder på mitt pyssel och läga in det på min blogg! 

Puss /Elin

RSS 2.0