Dagen innan den andra dagen...

Imorgon börjar det! Imorgon ska jag in till högskolan på "informationsföreläsning" och sådant som man kan tänkas göra första dagen. Jag trodde ärligt talat aldrig att jag skulle vara nervös över att gå i skolan igen! Men å andra sidan så var jag fast övertygad, när jag slutade gymnasiet, om att  jag ALDRIG skulle gå i skolan mer! Men ack så lite man vet om vad framtiden har i sitt sköte.

IdOch Malin ska på arbetsintervju imorgon. Jag säger då det! Sedan blir det fika på stan med en ordentlig genomgång om vad som har hänt!... (Många utropstecken blev det idag!)

Vi hörs nästa gång jag skriver!

Tadii-tadaaa Elin är dum i huvudet. (idag)

Phuuu, jobbig dag! Jag insåg i morse att jag måste åka in till stan och lämna tillbaka mina glasögonbågar (som jag lånat hem på prov)... Tänkte att jag då på samma gång kan passa på att gå till CSN och ordna med studiebidrag.

Så glad i hågen gör jag mig färdig och går till bussen...

Inser på samma stund som jag kliver PÅ bussen, att jag glömt glasögonen hemma! (fuck)...
Men jag är inte den som är den. Jag startar min Ipod och åker vidare. Tänker att "Well, well. Jag ska ju fortfarande gå till CSN"

Väl inne i stan spatserar jag till den dörr som skall leda mig till ekonomisk frihet (ja, det var kanske att ta i)...
Upptäcker då att NÄ... CSN har bara öppet tisdag och torsdag...

Så jag hade åkt in til stan heeelt i onödan.
Så då gick jag till Djurmagazinet och drack kaffe med Magnus i stället!...

Nu har jag precis ätit och brottats med min lillasyster (som ju är 19 år)... Elmo var på min sida och dregglade hundmats-dreggel i ansiktet på henne... Good boy!

Här, stackars oupplysta människor, ska ni få något fint att lyssna på!

*FANFAAAAAAR*

JAG KOM IIIIIN!...JAG SKA BÖRJA HÖGSKOLAN DEN 19 JANUARI!!!!!

Vi snackar sex!...

Nej, jag har inte fått mailet där det står "VÄLKOMMEN ELIN! Du kom in!!" än... Jag får vänta.
Idag har jag i alla fall jobbat förmiddag. Funkade kanon, så himla skönt att jobba när jag känner att jag inte är fast. Allt flöt på och sen gick jag. Då var det dags att gå till tant-ögondoktor. Som minsann kunde berätta att mitt brytningsfel har blivit ÄNNU sämre! Det var nästan pinsamt att sitta där och säga:
"Öhh, näej du. Jag ser faktiskt inte vad det står där på översta raden..ehh.."
Sen köpte jag en present till Malin, som fyller år.
Sen köpte jag en present till min syssling Ida, som OCKSÅ fyller år...

Fan vad alla fyller år i Januari!... Vet ni vad det här betyder?
Jo, att folk parar sig som kaniner i April!..

Well, this is where I stand!

Ja, jag vet. Det var länge sedan!... Tro inte att inget har hänt. Tvärtom.. Men det viktiga, det som jag väntar på, det som min framtid kretsar kring, DET har INTE hänt! Jag har med andra ord inte fått veta om jag kommit in på högskolan än. Freaks me out att inte veta om jag måste fixa ett annat jobb eller inte. Så just nu är jag ledig i väntan på att få veta om  jag ska börja plugga eller inte....

Jag behöver verkligen plugga känner jag. Jag har tappat så otroligt mycket vokabulär, och lider av grav skriv-afasi. Jag är inte van att inte kunna uttrycka mig skriftligt i den mån jag kunde förut. Mina dikter är inte lika bra som förr (om jag ens lyckas skriva några)... Mina texter är slätstrukna och tråkiga och lider av total avsaknad av känsla! JAG MÅSTE BÖRJA PLUGGA!!

RSS 2.0